♀♂, Kiegészítők

Méltatlanul elhanyagolt kiegészítők

A cím magáért beszél… sokan vannak, akik adnak az öltözködésükre, mégis elfelejtik azokat az apróságokat, amiket mi megpróbáltunk itt összeszedni nektek.

1. Az öv
A táska-cipő páros valójában nem páros, sokkal inkább trió. Az övvel alkotják eme csapatot. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden cipőhöz és ruhához kell venni egy övet is. Általában ebből is elég két-három darab.
A fekete bőr a legtökéletesebb választás. Elengedhetetlen, hiszen ez a legnépszerűbb szín a cipők között, így sok mindenhez megy. Ha egy kicsit extravagánsabbra, de még mindig jól kihasználható darabra vágyunk, akkor a legjobb döntés a fekete lakkbőr.
Kattints a képre a teljes mérethez!

Fekete lakkbőr öv
Kockás táska
Fekete-fehér magassarkú
Virágos táska
Holographic cipő
Hasított bőr táska
Kígyómintás bokacsizma

A férfiaknál egyelőre leáldozott a vastag, drabális darabok napja. Válassz vékony, szép csatos darabot. Persze nem muszáj itt sem megmaradni a sima bőrnél, lehet például nyomott mintás.
Kattints a képre a teljes mérethez!

Fekete nyomott öv
Vászon táska
Csatos csizma
Nyomott mintás clutch
Lakkcipő
Cipzáros bakancs
Szürke, fényes anyagú táska

2. Az esernyő
Férfiaknál még elmegy (sőt, akár stílusos is lehet), ha minden őszi napon hurcolják magukkal a fekete esernyőjüket, de nőknél ez csak a temetőből jövet-menet megengedhető.
Itt is a minőségi darabok mellett érdemes letenni a voksunkat. Ha vigyázunk rá, akár egy egész életen át elkísérhet bennünket.  Legkifizetődőbb, ha a kabátunkhoz választunk színt/mintát.
Kattints a képre a teljes mérethez!

Belül mintás Burberry (Igen, szerintem is túlzás ennyi pénzt adni egy esernyőért, de ez a datab olyan gyönyörű, hogy ide kellett raknom)
Virágos
Fekete metálos
És a kedvenc: átlátszó, színes/mintás szegéllyel

3. A zokni
Ugyanolyan fontos, mint a kényelmes és szép fehérnemű. Az öltönynadrág alól ne villanjon ki a fehér zokni, a tornacipőből ne látszódjon ki Hello Kitty feje búbja… a ballerina cipőből kificcenő dolgokról ne is beszéljünk. Személyes kedvenceim zokni téren a H&M és az F&F. A téli zoknik egyszerűen szemet gyönyörködtetőek. Még nyáron beszereztem egy jó nagy csomagnyi balerina-típusút, ami szinte semmiből sem látszik ki, ősszel pedig egy csillogó (arany, ezüst, kék) csomagot. A csillogót sose szégyellem, ha valaki meglátja… tényleg nagyon édes. És ugyanez vonatkozik télen az édes norvégmintás, hópelyhes, kötött darabokra.
Egyébként válasszunk a nadrág színéhez és a cipő típusához valót.
Kattints a képre a teljes mérethez!

Szürke, mintás
Norvégmintás
Csillogó
(már csak a Mango-nál találtam)
Fekete
Balerina

+1: A hajgumi
A lófarokra legszebb, és most amúgy is divatos megoldás a fém karikás gumi. Ha ez nem tetszik, akkor válasszunk a hajunk színéhez leginkább közel álló gumit, és/vagy egy egyszerű trükkel tüntessük el azt is.
Kattints a képre a teljes mérethez!

Fém karikás
Több árnyalatos csomag
Hajkímélő

Kattints a képre a teljes mérethez!

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s