, ♀♂

Újpest meccsen jártam…

Kattints a képre a teljes mérethez!
Mindig is érdekesnek találtam, hogy egy-egy sportrendezvény mennyire ki tudja hozni az emberekből a kreatív öltözködést. Ez az amerikai sportok vagy éppen a most zajló darts világbajnokság körül hihetetlen mértékeket ölt, az emberek külön jelmezekkel készülnek a meccsre, igazi ünnephangulat uralkodik a lelátókon.

Magyarországon ez azért máshogy néz ki, de szerencsére itt is van akkora alkalom, hogy kiélhessük vágyainkat ezen a téren. Hiszen gondoljunk csak bele: hol máshol tud egy magyar ember tetőtől talpig lila-fehérbe öltözni úgy, hogy ne nézzék őket bohócnak? (Maximum a sípályán, de arról majd egy másik bejegyzésben.)

Hédi ennek fényében vágott neki december 4-én az Újpest – Ferencváros örökrangadónak.  Nagyon kitett magáért és a csizmát leszámítva tényleg a teljes ruházata lila-fehér volt.  Többen meg is állítottak minket befelé és kifelé menet is, hogy minden lánynak így kéne Újpest meccsre járni, nagyon büszke voltam rá. Ajánlom a lány olvasóinknak, hogyha hasonló helyzetbe kerülnek, adjanak a külsőségekre ők is. Remek érzés volt látni, hogy a barátnőm bár tudom, hogy nem igazán köti le foci, mégse telefonozza végig unottan a meccset, hanem ő is szurkol, izgul és örül a csapat győzelmének.
Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s